رُک گوئی مریدان نجدی دوله یا ترور شخصیتی مخالفین

رُک گوئی مریدان نجدی دوله یا ترور شخصیتی مخالفین

به قلم : ابوبکر الخراسانی

رسول الله صلی الله علیه وسلم می فرماید: أفضلُ الجهادِ كلمةُ عدلٍ عند سُلطانٍ جائرٍ – أو أميرٍ جائرٍ -» [۱] بالاترين جهاد کلمه ‏ي عدل و حقي است که در برابر يک حاکم یا امیر جائر ادا شود.

اما کلمه و سخن عدل چیست؟

اگر دقت کنیم در ادبیات گفتمانی برادران «نجدی» ما نسبت به مخالفین مسلمان خود نوعی تندی و حتی فحاشی و اتهام زنی و بی عدالتی دیده می شود که تماماً ریشه در جهل به منابع شرعی اهل سنت و بخصوص برداشتن عذرهای معتبر شرعی برای مسلمین است، اما مریدان دوله (داعش) گاه گوی سبقت را در بی ادبی و بد دهنی و اتهام زنی از دیگر نجدی ها ربوده اند.  

بدون شک زبان نیز ابزاری است که منجر به انجام پاراه ای از رفتارها در انسان می شود که صراحت لهجه و قاطعیت در گفتار یکی از این رفتارهاست. این رفتار هم زمانی ارزشمند است که با دستورات شریعت الله مدیریت شده باشد و با سخنان رکیک و زننده آلوده نشده باشد.

رُک سخن گفتن یعنی گفتن حقایقی از شریعت که قطعاً به مصلحت مومنین و جامعه ی انسانی است نه جسارت در بی‌احترامی به دیگران و ترور شخصیتی مخالفین با اتهامات بی پایه و اساس و دروغین و سلیقه ای. اگر رُک گوئی و صراحت لهجه در کنار راستگوئی قرار نگیرد تبدیل به اتهام  و دروغی می شود که گوینده ی آن را مستحق حد می کند.

طرفداران دوله که اینهمه دم از تطبیق شریعت و اجرای حدود الله می زنند باید بدانند که خودشان مستحق این شده اند که بر آنها حد اتهام زنندگان به آبروی مومنین زده شود. اگر به رسانه های آنها نگاه کنید هیچ مسلمان مخالفی در داخل و خارج ایران باقی نمانده است که زخم زبان و اتهامات اینها در امان مانده باشد.

به یکی می گویند کووید زاهدان (ژلوفن زهی) به دیگری می گویند کووید هورامی(ابوحمزه رافضی هورامی) و …

ما این اشخاص را با ندای «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ» خطاب قرار داده و می گوئیم : یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ کُونُواْ قَوَّامِینَ لِلّهِ شُهَدَاء بِالْقِسْطِ وَلاَ یَجْرِمَنَّکُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَى أَلاَّ تَعْدِلُواْ اعْدِلُواْ هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَى وَاتَّقُواْ اللّهَ إِنَّ اللّهَ خَبِیرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ ‏(مائده/۸)

‏ای مؤمنان ! بر ادای واجبات خدا مواظبت داشته باشید و از روی دادگری گواهی دهید، و دشمنانگی قومی شما را بر آن ندارد که (با ایشان) دادگری و عدالت نکنید. دادگری و عدالت کنید که عدالت (به ویژه با دشمنان) به پرهیزگاری نزدیکتراست. از خدا بترسید که خدا آگاه از هر آن چیزی است که انجام می‌دهید.‏

آیا «نجدی» ها و بخصوص مریدان دوله (داعش) در مدیریت زبان خود سخنان الله و رسولش صلی الله علیه وسلم را گوش می دهند و به منهج صحیح اهل سنت بر می گردند؟


[۱] أبو داود (۴۳۴۴) والترمذي (۲۱۷۴)، وابن ماجه (۴۰۱۱)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *