آزادی کفر؛محور اصلی دموکراسی

آزادی کفر؛محور اصلی دموکراسی

نویسنده :  مجلة أنصار ، العراق

مترجم : انجمن ” اطعمهم من جوع و آمنهم من خوف ” بيساران

 

در طول دهه های متمادی، تلاش های بسیاری صورت گرفته است تا از طریق کتب، جلسات، کنفرانس ها و گفتگوهای مختلف، چهره ی قبیح دموکراسی را در نظر مسلمانان خوب جلوه دهند تا جایی که بعضی از مسلمانان دین دوست، تحت تاثیر رسانه های دموکراتیک، تا حد زیادی افسرده شده و شکست روحی خورده اند و به کسانی پیوسته اند که برای ایجاد بخش های مشترک بین اسلام و دموکراسی تلاش می کنند و سعی می کنند با استدلال به این که این عقیده، عقیده ی زمان است و راه فراری از آن نیست، آن را بیارایند و یا این که از روش دموکراسی برای رسیدن به اهداف اسلامی استفاده کنند!

حتی در نظر این افراد، “دموکراسی” موثرترین راه برای حل تمام مشکلات است!

با توجه به این واقعیت استبدادی که مسلمانان تحت سلطه ی طاغوتهای سکولار و یا وابسطه به سیستم جهانی سکولاریسم  در آن زندگی می کنند، گروه شکست خورده ای که در بالا به آن ها اشاره کردیم، دموکراسی را روز به روز به عنوان جایگزینی برای حکومت در این نظام مجسم کردند.

ما در این جا در صدد تکذیب دموکراسی نیستیم، زیرا بسیاری از دانشمندان فرهیخته در این امر بر ما پیشی گرفته و بطلان این دین را ثابت کرده اند. ما می خواهیم به قدر توان خود بر یکی از ارکان این دین فاسد که غربی ها و در پشت سرشان شکست خوردگان روحی و فکری، درباره ی آن مبالغه می کنند، تمرکز کنیم و آن مسئله، چیزی نیست جز آزادی کفر.

تهاجم وحشیانه ی توهین هایی که در چارچوب سکولاریسم  پا را از حد خود فراتر گذاشته و کار را به جایی رسانده اند که قرآن کریم و رسول گرامی ما محمد صلی الله علیه و سلم را به سخره می گیرند، بار دیگر این حقیقت را به خوبی روشن می سازد  که ادعای “آزادی بیان” حربه ای است جهت نشان دادن کینه ی پنهانی بر ضد اسلام .  و فیلم ها و سریال ها و برنامه های رادیویی و کاریکاتورها و مقالات و کتب و پژوهش ها و قصه ها و روایات و متون درسی و روش های آموزشی و نوشته هایی با محتوای روسپیگری، همگی در جهت زشت نمودن چهره ی اسلام عمل می کنند تا به این وسیله چشم غربی ها را بر اسلام ببندند و آن ها را نسبت به این دین و تمدن مسلمین ناآگاه نگه دارند و به این ترتیب در ذهن شخص غربی چهره ی متخاصمی از اسلام رسوخ کند و غربی ها را ضمن نقشه های صهیونیسم صلیبی جدید که سکان کنترل اوضاع جنگ علیه اسلام و مسلمین در غرب را به دست دارند، تحت انقیاد خود در آورند.

در تهاجم توهین آمیزی که در دانمارک صورت گرفت، رئیس تحریریه ی روزنامه ای که تصویر توهین آمیز در آن منتشر شده بود، از معترضین عذر خواهی نکرد و از انجام مصاحبه با آن ها سرباز زد و در این راستا همه ی نهادهای دولتی از جمله دادستان عمومی دانمارک با او همکاری داشتند و به این اعتبار که انتشار این تصویر، مشمول اصل “آزادی بیان” است و قانون از آن حمایت می کند، همه ی شکایات صورت گرفته علیه روزنامه را قبل از رسیدن به دادگاه، از بین می بردند.

و تحت همین عنوان –آزادی بیان- سایر روزنامه های غربی نیز همین روش را درپیش گرفتند و توهین ها در صفحات تلویزیون و روزنامه ها، در اکثر سرزمین های غربی تداوم یافت و ثابت شد که جنگ سازمان یافته ای علیه اسلام و مسلمین در جریان است.

حقایق و روشنگری هایی پیرامون این موضوع…

  • نخست وزیر دانمارک با این ادعا که آزادی بیان یکی از مهم ترین پایه های دموکراسی در دانمارک است، اظهار نمود که در این مسئله دخالت نخواهد کرد و با استدلال به این که نشر تصویر توهین آمیز مشمول اصل آزادی بیان است و این امر در اروپا، امری مقدس است، از محکوم کردن آن سر باز زد.

 

  • جهت اطلاع، هشتاد درصد از دانمارکی ها این بهانه ی حکومتشان، در توهین به پیامبر اسلام صلی الله علیه و سلم را رد می کنند .

 

  • دبیر کل سازمان “خبرنگاران بدون مرز”، “روبیر مینار”، در دفاع از این کاریکاتورهای توهین آمیز، گفت که این اقدام گرچه در ابتدای امر، تحریک آمیز به نظر می رسد اما اساس آن، کاملا موجه است و به هیچ وجه مستحق عذرخواهی نیست.

 

  • تکرار انتشار کاریکاتورهای توهین آمیز در روزنامه “دی فلت” در آلمان، نشان داد که در غرب برای هیچ کس، در مقابل استهزا و تمسخر، مصونیتی وجود ندارد.

 

  • سردبیر روزنامه ی فرانسوی “چارلی هیبدو” که این تصاویر را منتشر می کند، اظهار داشت که انتقاد از ادیان در حکومتی که قانون در آن حکم فرماست، امری قانونی ست و شایسته است که این اقدامات ادامه یابد.

 

  • روزنامه ی فرانسوی “فرانس سوار” که کاریکاتورها را منتشر می کند، در صدر یکی از صفحات اصلی خود، زیر یکی از کاریکاتورها نوشت که “ما حق داریم کاریکاتورهایی درباره ی خداوند را به تصویر بکشیم”. آن ها با این جمله جایگاه خود را دفاع از “آزادی بیان” اعلام کردند.

 

  • این روزنامه اعلام کرد که “ما هرگز به خاطر آزادی بیان و فکر و عقیده، عذرخواهی نمی کنیم و در مقابل دانشمندانی که جان خود را در دفاع از دین نهاده اند و این مسئله برایشان مهم است، قاطع خواهیم بود و با صدای بلند اعلام می کنیم که در به تصویر کشیدن محمد و عیسی و بودا و یهوه و هر یک از جوانب ادیان توحیدی، حق داریم”. این چیزی ست که در کشورهای سکولار “آزادی بیان” نامیده می شود.

 

  • در ایتالیا، وزیر این کشور در به چالش کشیدن احساسات مسلمین، لباسی به تن کرد که روی آن تصایر توهین آمیز وجود داشت.

 

و همه ی این ها در حالی ست که در همان زمان، هیچ یک از روزنامه های غربی به هیچ کدام از ادیان دیگر، تعرضی نداشتند و ما هرگز نشنیدیم که آن ها در دین یهودیت، تشکیک کنند یا به بوائیسم و هندوئیسم، اعتراضی داشته باشند، در صورتی که هرگز از تمسخر دین اسلام پرهیز نکرده اند.

با اعلام این مطلب توسط کاریکاتوریست دانمارکی، که روزنامه ی “یلاندس بوستن”، در گذشته از نشر کاریکاتور حضرت مسیح علیه السلام، با این استدلال که این عمل، گناه بسیار بزرگی ست، سر باز زده است،  نقاب از چهره ی این نشریات برداشته شد  زیرا یلاندس بوستن اولین روزنامه ای بود که کاریکاتورهای توهین آمیز نسبت به اسلام را انتشار داد.

“کریستوفر زیلر” کاریکاتوریست، در مصاحبه با رویترز گفت که این روزنامه تصویر کاریکاتوری مربوط به حضرت مسیح علیه السلام را رد کرده است.

روزنامه ی ژاپنی “اساهی شیمبون” که روزانه در بیش از هشت میلیون نسخه توزیع می شود، اعلام کرد که “موضوع اصلی که سبب انتشار این کاریکاتورهای توهین آمیز می شود، نه تنها آزادی بیان نیست، بلکه بر عکس، فروافتادن در دسیسه ای ست که با طرح قبلی در سطح بسیار منحطی، به بهانه ی آزادی بیان، تصاویر توهین آمیز و نامناسب و غیر اخلاقی را نشر می دهد”.

 

همه ی قوانین سب و قذف اشخاص را جرم تلقی می کنند و غیر ممکن است آن را نوعی “آزادی بیان” به شمار آورند زیرا دشنام در این وضعیت موجب دشمنی افراد علیه یکدیگر می شود. بنابراین جرم شمردن سب و فوش دادن به  نبی مکرم اسلام صلی الله علیه و سلم که یک چهارم ساکنان زمین به ایشان ایمان دارند، از باب اولی جرم به حساب می آید .

زمانی که زبان همه ی سازمان های حقوق بشر و سایر نهادهای بین الملل در مقابل استهزا به خاتم الانبیا صلی الله علیه و سلم به بهانه ی آزادی بیان لال شد، ما آن جانبداری معمول را که در دفاع از احترام به حقوق دیگران از جمله آنچه در مخالفت با تشکیک در قضیه ی سوزاندن میلیون ها یهودی توسط نازی ها، از ایشان سر زد را هرگز ندیدیم .

قرائت آنچه جراید دانمارکی و سایر مطبوعات غربی به آن اقدام کرده اند و اتحادشان در جنگ علیه مسلمین و جریحه دار کردن احساسات آن ها، بدون در نظر گرفتن این حقیقت تردید ناپذیر که سازمان های غربی دوره ی جدیدی از جنگ علیه مسلمین را آغاز کرده اند، غیر ممکن است. جنگی که بین عملیات نظامی مبنی بر اشغال و ایجاد اتحاد و پایه های نظامی و برنامه های سیاسی تقسیم شده است تا از این طریق طاغوت و رسانه های آن را همانطور که در این مجال دیدیم، تثبیت کنند.

سازمان دموکراسی غربی این سیاست را در پیش گرفته است تا از طریق این سیاست دوگانه و به نام آزادی بیان به اسلام و ارزش های اسلامی تعرض کند و در عین حال، به هیچ وجه اجازه نمی دهد کسی اتهام نازی ها در به آتش کشیدن یهودیان را زیر سوال ببرد و هر کس چنین جسارتی بکند، به اتهام یهود ستیزی محکوم خواهد شد.

برگردیم به جنبش ” دموکراسی اسلامی !! ” که به علت سادگی و اعتماد کورکورانه ی سازمان های دموکراتیک (در کشورهای اسلامی) که آن را تنها راه نجات می پنداشتند، اکنون در یک بحران بزرگ به سر می برد…به نظر شما آیا این کسانی که از آن ها تحت عنوان “مسلمان نماها” نام بردیم، از نمایندگان پارلمان تا سایر داعیه داران دموکراسی، آیا این مسئله تا زمانی که تحت چارچوب آزادی بیان باشد، به آن ها مربوط می شود؟

 

 

……………………………………

عن مجلة أنصار ، العراق

عدد؛ ۱۴، صفر / ۱۴۲۷ هـ

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *