خروج نیروهای زمینی و هوائی آمریکا و ناتو از افغانستان یا فقط ….
به قلم: سیف الاسلام بادغیسی
اگر می بینیم که آمریکا در ژانویه ۲۰۲۱ سربازانش به ۲۵۰۰ نفر کاهش داد که پایینترین تعداد سرباز آمریکایی در افغانستان از سال ۲۰۰۱ است و در آوریل ۲۰۲۱ گزارشهای خبری بیان کردند که رئیس جمهور جو بایدن برنامه دارد تا ۱۱ سپتامبر ۲۰۲۱ در بیستمین سال حملات ۱۱ سپتامبر نیروها را بهطور کامل خارج کند اما در این بین لازم است به دو نکته ی مهم اشاره شود:
- همه ی ما می دانیم که این تعداد نیروی زمینی آمریکا در برابر مجاهدین یک منطقه هم عددی نیستند و به راحتی توسط مجاهدین نابود می شوند . پس قدرت نظامی آمریکا در نیروهای زمینی آن نبوده و هرگز نیست، بلکه قدرت اصلی آمریکا و ناتو در نیروهای هوائی آنهاست.
در این پروسه ی اخراج نیروهای اشغالگر آمریکائی از خاک افغانستان ما هرگز ندیده ایم که حتی چند فروند از هواپیماهای جنگنده یا هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا و ناتو از افغانستان خارج شوند.
۲- نکته ی مهم دیگر این است که اکثر نیروهای خارجی که در افغانستان به صورت زمینی می جنگند نیروهای مزدور و شرکتهای پیمانکاری جنایت پیشه هستند که به خاطر پیسه و دالر برای هر ظالمی می جنگند اما هرگز ندیده ایم که این مزدوران از افغانستان خارج شده باشند.
خروج هواپیمها و شرکتهای آدم کشی تهدیدات جدی برای ملت مسلمان افغانستان هستند که مجاهدین افغان باید هوشیار باشند و فریب مزدوران آمریکائی را نخورد چه مزدورانی که در کابل نشسته اند و چه مزدورانی که بر پاکستان حکومت می کنند.
ملت مسلمان افغانستان سالهاست که:
- برای استقلال و بیرون راندن اشغالگران خارجی و مزدوران داخلی آنها جهاد می کند و هزاران شهید داده است
- و تنها به تشکیل حکومتی اسلامی مستقل برای تمامی مذاهب و قومیتهای اسلامی راضی است
- و حاضر نیست که از مزدوری آمریکا از طریق حکومت حلقه به گوش کابل بیرون بیاید و در عوض غلام پاکستان شود که پاکستان هم خودش غلام آمریکا است.
وحدت اسلامی تمامی مذاهب اسلامی شیعه و سنی و تمام قومیتهای پشتون و تاجیک و هزاره و ازبک و ترکمن و… ضامن پیروزی مسلمین بوده است و تفرق و جنگ داخلی همیشه ضامن شکست و ذلیلی و تسلط و دوام دشمنان بوده است.
با اینهمه تجربیات تلخ بدون شک ملت مسلمان افغانستان مسیر وحدت اسلامی و عزت و پیروزی را انتخاب خواهد کرد. ان شاء الله
وزیر امور خارجه پاکستان از گروه طالبان و دولت افغانستان خواست تا برای دستیابی به آتشبس دائمی و یک توافق سیاسی جامع و فراگیر تلاش کنند.
به گزارش خبرگزاری شفقناافغانستان، «شاه محمود قریشی» وزیر خارجه پاکستان در تماس تلفنی با «حنیف اتمر» همتای افغان خود با استقبال از اعلام آتشبس سه روزه طالبان و دولت افغانستان اظهار داشت که دو طرف باید به تلالشهای خود برای رسیدن آتشبس دائمی ادامه دهند.
براساس بیانیه منتشر شده توسط وزارت خارجه پاکستان، قریشی افزود که مذاکرات بینالافغانی فرصتی تاریخی برای دستیابی به یک توافق سیاسی جامع و فراگیر است تا بحران ۴۰ ساله این کشور پایان یابد.
دو طرف در ادامه نیز درباره وضعیت کنونی فلسطین و مسجدالاقصی گفتوگو کردند و ضمن محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی خواستار حفاظت غیرنظامیان و اقدامات فوری جامعه جهانی برای رسیدگی به وضعیت وخیم مردم فلسطین در اراضی اشغالی شدند.
قریشی پیش از این نیز تاکید کرده بود که راه حل افغانستان در مذاکره است نه جنگ و هرگونه تداوم هرج و مرج در این کشور باعث میشود تا پاکستان نیز از آن رنج ببرد.
وی در پاسخ به برخی از گمانهزنیها مبنی بر احتمال ارائه پایگاه هوایی در پاکستان به آمریکا پس از خروج این کشور از افغانستان نیز گفته بود: این موضوع تنها در حد گمانهزنی است و پاکستان هیچ تصمیمی برای ارائه پایگاه به آمریکا ندارد.