نتیجه ی نشان دادن منکری در رژیم آل سعود
به قلم: سهیل محمدی
ابن تيمية مي گويد:”مرجئة امر به معروف و نهي از منكر را ترك ميكنند و مي گويند اين كار سبب فتنه مي شود” ( الآداب ابن مفلح جلد اول صفحه ١٥٧) اینکه ما در دارالاسلام ایران یا سایر جاها می بینیم که مثلاً از فلان امر حکومتی و اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی و حتی جرائم مختلف کلیپی تهیه می شود و شخص به عنوان یک نقد و بدور از زیر پا گذاشتن قوانین کشور آنرا نشر می دهد و گاه مورد حمایت هم قرار می گیرد و برای ما چنین کارهائی ساده و عادی است اما در حکومتهای دیکتاتور و فاسدی چون رژیم شاهیگری آل سعود که از حمایت مفتی های نجدی درباری برخوردار است چنین نقدی جرمی بزرگ و نابخشودنی است.
حزام الاحمري، از كارمندان گمرك در شهر جدة سعودي طی کلیپی که از محل زندگی خودش می گیرد می گوید:” چگونه دخترانم را تربيت كنم؟ دختربزرگم دبيرستان است ، اين ديسكو و باشگاه شبانه است ، و اين هم چند متر پايين تر مسجد است؟ به من بگوييد چگونه دخترانم را تربيت كنم؟!! “
حزام الاحمري پس از اين اعتراض به خاطر اين جرم سنگين ( نهي از منكر! و اعتراض به وجود کاباره و فاحشه خانه در سرزمين وحي و در كنار خانه اش ) به ٤ سال زندان و ٨٠ هزار ريال سعودي جريمه محكوم شد.
از نظر نجدیت که قدرت اصلی آن از علمای درباری آن چون فوزان و بن باز و …. سرچشمه می گیرد هر نوع فسق و فجوري كه از سوی حاکمیت ديدي و یا هر گونه مزدوری حاکمیت برای کفار در قتل عام مسلمین و زندانی کردن علمای صادق را دیدی تو بايد ساكت باشي حتي اگر تمام جامعه هم به فساد کشیده شد و کفار آمریکائی و غیره سرزمین وحی را اشغال کردند و در ان پایگاه نظامی ساختند و…. زنان جامعه را بي حجاب كردند و مساجد را بستند و در خيابان و كوچه و بازار زنا و شراب و اعمال مخالف شريعت به فراواني ديدي بازهم بايد ساكت باشي چون اين دستور شاه و حاکم است وظيفه حاكم است و تو بايد سكوت كني كه باعث فتنه !! نشوي! و تو حق اعتراض به کارهای حاکم را نداری حتی اگر به ناموست هم تجاوز کرد (سخنان یکی از علمای نجدی) و باید تماشا کنی و نظاره گر باشی .
این است مذهب نجدیت درباری آل سعود که هم اکنون شبکه های مختلف ماهواره ای و مجازی در حال نشر آن هستند.