حقارت سکولارزده ها و سکولاریستهای محلی و عزت و قدرت مومنین و دارالاسلام

حقارت سکولارزده ها و سکولاریستهای محلی و عزت و قدرت مومنین و دارالاسلام

به قلم: کیوان مریوانی

دارودسته ی منافقین یا سکولار زده های بومی در کنار احزاب مختلف و رنگارنگ سکولار محلی با بزرگنمائی از کشورهای سکولار و تعریف و تمجید مفصل رسانه ایِ اغلب دروغین از این کشورهای سکولار غارتگر، تمام تلاششان بر این است که مسلمین دارالاسلام را تحقیر کنند و به مسلمین بفهمانند همچنانکه خودشان چیزی نیستند پس مومنین دارالاسلام نیز در برابر کشورهای بزرگ سکولاریستی دنیا چیزی نیستند و …

این دسته در حرف زدنها و مقاله نوشتن ها و میزگردهایشان برای مخاطبین خود روشن می سازند که هویت مستقلی ندارند و دنباله روان سیاستهای کفار سکولار و اشغالگر جهانی چون آمریکا و ناتو و… هستند و سعی می کنند این کشورهای اشغالگر و سکولار را به آنچه ندارند، مزیّن نشان بدهند، و همان احساس خود کم بینی که در خودشان وجود دارد را به ملت مسلمان ما منتقل کنند.

اینها عمدا و به میل خودشان و آگاهانه خود را خوار و ذلیل کرده اند و الله تعالی می فرماید : وَمَنْ يُهِنِ اللَّهُ فَمَا لَهُ مِنْ مُكْرِمٍ ۚ (حج/۱۸) و هر که را خدا خوار و ذلیل گرداند دیگر کسی او را عزیز و گرامی نتواند کرد.

اگر به کارنامه ی دارالاسلام ایران در این چند دهه ی گذشته نگاه کنیم متوجه خواهیم شد که مومنین در تمام عرصه ها پیشرفتهای قابل توجهی داشته اند و امتحانات بزرگی را نیز با موفقیت در عرصه های مختلف نظامی و امنیتی و سیاسی و اقتصادی و… پشت سر گذاشته و کارهای بزرگی را انجام داده است که شاید بتوان گفت اروپائی ها و سایر جوامع سکولار غربی بعد از رنسانس نزدیک به ۳قرن طول کشید تا این مسیر را طی کنند، آنهم بعد از آنهمه غارت و چپاول سرزمینهای دیگر.

 دارالاسلام ایران توانست بعد از ۴ قرن حقارت و تحقیر توسط اروپائی ها استقلال کامل خودش را به دست آورد و در مسیر تمدن سازی صحیح اسلامی قرار گیرد، و در اوج عزت و قدرت، حرف خودش را بزند.

دارالاسلام ایران با آنکه به دلایلی کاملاً مشخص، در مواردی، ضعفهائی دارد اما توانائی ها و ارزشهای قدرتمندانه ی غیر قابل انکاری هم دارد.

درک این جایگاه و توانائی ها می تواند جنگ روانی و تهدیدات این احزاب سکولار و سکولار زده  را نزد عوامی که عقلشان را به ماهواره ها و فضای مجازی اجاره داده اند خنثی و بی اثر کند، این یعنی دادن بصیرت اسلامی، یعنی درک حقایق، یعنی درک جایگاه هویت اسلامی و درک اهمیت و جایگاه دارالاسلام و مومنین.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *